Poujoulat belicht gepersonaliseerde schoorsteen in nieuwe brochure

Tegenwoordig is een schoorsteen niet meer alleen een rookkanaal. De schoorsteen neemt ruimte in, het maakt deel uit van het interieur (van het huis). Het geeft stijl en/of integreert in het decor. De schoorsteen wordt een decoratief element, een persoonlijke keuze. Poujoulat brengt in een catalogus alle mogelijkheden samen om met zijn producten maatwerk te leveren: of het nu gaat om de aanleg van een schoorsteenkanaal, de aansluiting op het verwarmingstoestel of de elementen rond de kachel.

Sinds enkele jaren is personalisatie in de mode. Vandaag de dag personaliseren we en maken we onze decoratie uniek. Rookkanalen zijn geen uitzondering (meer). Recente technische productontwikkelingen hebben het mogelijk gemaakt aan de verwachtingen van de eindgebruiker te voldoen en zelfs nog verder te gaan!

Poujoulat speelt graag in op deze trend. De fabrikant van metalen rookkanalen breidt zijn aanbod uit en stelt ook originele accessoires voor om van de verwarmingsinstallatie een echt juweel van binnenhuisarchitectuur te maken.

Wilt u een originele, kleurrijke of design schoorsteen ? Laat u inspireren door de nieuwe Poujoulat brochure 'Uw gepersonaliseerde schoorsteenkanaal – Diverse designs & kleuren'. Deze catalogus overloopt alle mogelijkheden voor personalisatie.

Klik hier om de brochure online te raadplegen. 

Bron: Poujoulat Belux
Deel dit artikel:
Onze partners