Print Acoustics met nieuwe collectie op Architect@work

Op 9 en 10 mei vindt in Kortrijk Xpo de volgende editie van Architect@Work plaats. Ook Print Acoustics strijkt neer op de beurs. “Wij tonen op Architect@Work de nieuwe collectie RANDOM:  willekeurige patronen gegroefd, doorboord en met massieve latten”, vertelt Kristoff Ver Eecke, Director Division Acoustic Panels bij Print Acoustics.

“Architect@Work is intussen uitermate gekend bij alle architecten wereldwijd. De edities in Kortrijk, Rotterdam, Parijs, Luxemburg vormen als gespecialiseerde vakbeurs voor de architect en de interieurarchitect dé vitrine voor de innovatieve producten die op de geïntroduceerd worden of binnenkort op de markt zullen komen”, verduidelijkt Ver Eecke de deelname van Print Acoustics.

“Een architect heeft weinig of geen tijd om beurzen en evenementen te bezoeken. Toch zijn ze veelgevraagde gasten. Onderzoek heeft aangetoond, dat de (interieur)architect echter wel tijd maakt voor een bezoek aan Architect@Work, omdat ze binnen een ‘smart concept’ op een beperkte oppervlakte alleen maar met innovatieve producten kennismaken. Dat geldt zowel in Nederland, Frankrijk en Luxemburg, waar de beurzen in Rotterdam, Parijs en Luxemburg Stad zeer succesvol waren voor ons de voorbije jaren. Wij merken dat architecten lang na de beurs nog stalen en informatie blijven vragen, wat toch bewijst dat ons product voor hen een toegevoegde waarde is en zo opgemerkt wordt op een type beurs, waar innovatie centraal staat.”

RANDOM

De akoestisch dempende panelen van Print Acoustics absorberen de storende geluiden in een ruimte. Door de verminderde reflectie gaat de nagalmtijd dalen. Ver Eecke: “We focussen ons met deze producten niet alleen op de Belgische markt, maar richten ons ook op het dichte en verre buitenland. Op vlak van ontwikkeling hebben we de laatste maanden niet stilgezeten. Het resultaat is een vernieuwde, uitgebreide collectie. Wij tonen op Architect@Work de nieuwe collectie RANDOM:  willekeurige patronen gegroefd, doorboord en met massieve latten. En ook onze nieuwe catalogus met een volwaardig decoratief aanbod van vaste partners stellen we voor.”

Innovaties tonen

Architect@Work, net als andere vakbeurzen, zijn belangrijk voor de verdere ontwikkeling van Print Acoustics. “Op die beurzen kunnen we niet alleen onze innovaties aan een gericht publiek van architecten, interieurarchitecten en professionelen voorstellen, maar krijgen we van hen ook waardevolle informatie die de basis vormt voor eventuele lichte aanpassingen aan de producten of de ontwikkeling van nieuwe oplossingen. Op korte tijd hebben we al heel wat mooie referentieprojecten in de meest uiteenlopende toepassingen gerealiseerd. Daarbij werkten we ook steeds nauw samen met bekende en minder gekende architecten en installateurs. Op onze stand zullen we net zoals op de voorbije edities van de beurs niet alleen onze producten presenteren, maar vooral ook bewijzen, dat ze echt werken. De bezoekers kunnen in een nis, uitgerust met akoestisch dempende wanden, plafonds en kastdeuren, stappen en zo zelf de invloed van de producten ervaren”, besluit Ver Eecke.

Deel dit artikel:
Onze partners