Reconstructie kantoorgebouw Tweed met duurzame emco entreematten

Op een markante plek in Brussel - met een spectaculair uitzicht over het Justitiepaleis en de benedenstad - staat kantoorgebouw Tweed, dat onlangs duurzaam is getransformeerd. Er werd destijds besloten het gebouw te reconstrueren tot een gebouw dat voldoet aan de huidige normen: passief, modulair, flexibel, licht en met een hoge milieuprestatie. De EPB-norm is van toepassing en het gebouw zal 'passief 2015' zijn. Bovendien kreeg het een BREEAM-certificering “uitstekend”. Binnen deze kwalificaties is voor de duurzame entreemat emco Diplomaat Premium met Maximus-inlagen gekozen.

In overleg met de werfleiding en de architect Altiplan° Architects (Brussel). Men heeft voor Premium-kwaliteit gekozen wegens de hoge kwaliteit en uitstekende vochtopname.

 

Meer mogelijk, meer ontwerpvrijheid

Dankzij het nieuwe assortiment schoonloopzones Premium kunt u kiezen uit meerdere kwaliteiten in vele onderscheidende kleuren en exclusieve dessins. Zo kunt u altijd een bijzonder ontwerp maken en creëert u het verschil. Naast de esthetische mogelijkheden valt er genoeg te kiezen uit oogpunt van duurzaamheid, belasting, loopfrequentie, vocht- en vuilreductie, brand- en slipveiligheid.

 

Integreer eigen ontwerp

Naast de vijf egale kleuren (serie Uni) is de serie Maximus standaard leverbaar in drie dessins en vijf vintage kleuren. De serie Maximus Image is individueel te bedrukken met een groot kleurenpalet of patronen. Dit geschiedt door de innovatieve emco chromojet printtechniek. Daardoor zijn exclusieve ontwerpen van schoonloopzones te creëren.

Emco is een fabrikant die inzet op design en maatwerk, en streeft naar een kwaliteit die aansluit bij de strategie om een duurzaam gebouw te realiseren.

Bron: emco
Deel dit artikel:
Met medewerking van
Onze partners