Red Loft in Gent wordt culinaire zomerbar RestoRed

Deze zomer verandert industriële eventlocatie Red Loft in Gent voor enkele maanden in de culinaire zomerbar RestoRed. In de eventruimte, knusse woonkamer en groene tuin, die voor de gelegenheid een flinke opfrisbeurt kreeg, kunnen liefhebbers genieten van een heerlijk aperitief of lekker hapje van het wekelijks veranderende menu. Op zondag toveren huiscateraars Coeur Catering en Kelly de kok zelfs een barbecuemenu op tafel met gezonde en seizoensgebonden ingrediënten.

De naam RestoRed heeft een dubbele betekenis. Enerzijds slaat het terug op het Engelse woord ‘restored’. De lockdown was zowel voor als achter de schermen immers een periode van herbronning en heling was. Anderzijds symboliseert RestoRed de hernieuwde culinaire invulling van Red Loft deze zomer als gemoedelijke ontmoetingsplek voor een beperkt gezelschap.

Voor wie het zich afvraagt: RestoRed is volledig coronaproof. Zowel de keuken als de woonkamer, eventruimte en tuin van de gezellige zomerbar zijn op zo’n manier ingericht en uitgerust dat de hygiënische voorzorgsmaatregelen steeds nageleefd kunnen worden.

RestroRed ligt op de Hugo Van der Goesstraat 17A in Gent en is vanaf 24 juni doorlopend open van woensdag tot zondag van 16 uur tot 22 uur. Om de intieme sfeer te bewaren, is een reservatie vooraf verplicht.

Deel dit artikel:
Onze partners