Renson One: een compleet ecosysteem voor gezond wooncomfort

Renson brengt HVAC en elektrotechniek samen in een gestroomlijnd totaalconcept voor modern en gezond wonen: Renson One. Het eigen Smart Living-gebouwbeheersysteem – voorheen Open Motics – komt hier samen met betrouwbare, vraag- en zonegestuurde ventilatie en een nieuw, duurzaam warmtepomp-assortiment van eigen Renson-makelij voor verwarming en koeling. Alles om je klanten toekomstgericht, energie-efficiënt en comfortabel te laten wonen.

Eén aanspreekpunt voor al je technieken, die bovendien optimaal met elkaar communiceren en op elkaar inspelen. Dat is de formule voor zorgeloos (ver)bouwen en duurzaam leven. Als bouwpromotor of architect bied je klanten hedendaags en futureproof wooncomfort. Uitbreiden met andere technieken en configureren volgens de voorkeuren van de bewoners kan op elk moment, snel en eenvoudig.

Meerwaarde voor je klant

Met Renson One kies je voor de beste kwaliteit en service door specialisten. Samen vertalen we een complex technisch vraagstuk naar een praktische, energiezuinige en doeltreffende oplossing met een flinke meerwaarde voor de bewoner. Want die hoeft niet wakker te liggen van technieken voor het best mogelijke wooncomfort dat zich aanpast aan en meegroeit met zijn gewoontes of behoeftes.

Moderne technieken toevoegen

De combinatie van een warmtepomp, ventilatiesysteem en gebouwautomatisatie bieden een solide basis voor elke wooneenheid. Functionaliteiten toevoegen is eenvoudig, denk aan screens, videofonie, toeangscontrole of een pakketbrievenbus. Uitbreiden en configureren is namelijk kinderspel, ook op een later moment. Zo voegen je kopers naar wens technieken en functionaliteiten toe aan hun appartement of woning, met interessante mogelijkheden. 

Bron: Renson
Deel dit artikel:
Onze partners