Rijke collectie keramische platen voor binnen- en buitenafwerking

Met de eigen, nieuwe lijn Uniceramica breidt Brachot-Hermant zijn collectie keramische platen uit. Deze kwalitatieve keramiekplaten van Italiaanse makelij vallen op dankzij de tien verschillende designs, twee diktes en drie types afwerkingen.

Italiaans topdesign

Met Uniceramica kiest Brachot-Herman voor tien trendy marmer-, travertin-, graniet- en basaltdesigns. Designs gaande van traditionele tot eigentijdse marmers en van populaire travertin en stevige graniet tot strakke basalt maken deel uit van deze unieke en kwalitatieve collectie keramische platen. Zo speelt Uniceramica in op de noden van elk ontwerp.

Prijs-kwaliteit

De Uniceramica platen zijn hitte- en krasbestendig en dus ideaal als keukenwerkblad. Het materiaal is ook makkelijk te onderhouden en vlekbestendig. Uniceramica is geschikt als vloer-, trap- of muurbekleding. Ook in de badkamer is het materiaal toepasbaar door zijn sterke schimmelweerstand. Verder doen de Uniceramica platen functie als gevelbekleding en andere interieur- en exterieurafwerking zoals vensterbanken.

De platen zijn standaard verkrijgbaar in een dikte van 1,2 cm en 2 cm. Verder zijn drie types afwerking mogelijk. Standaard is de Naturale afwerking met een spontane, warme glans. Daarnaast is ook de eigen ontwikkelde Bocciardata afwerking met een bijzonder, ruw oppervlak beschikbaar. De Lucidato of glanzende afwerking is enkel beschikbaar op de Uniceramica Statuario.

De marmer- en travertindesigns zijn bovendien verkrijgbaar in open boek. Twee gespiegelde designs worden naar elkaar geplaatst zodat het ontwerp naadloos overloopt. Een perfect lijnenspel en heerlijke harmonie zijn het resultaat.

Deel dit artikel:
Onze partners