Schlüter-producten in uw gewenste kleur of in het corporate-design van de onderneming

Met de nieuwe toepassing MyDesign by Schlüter-Systems biedt het bedrijf uit Iserlohn (Duitsland) talrijke Schlüter-profielen en de SHELF-wandopbergrekken aan in een breed gamma van kleurcoatings. Dankzij MyDesign kunnen de individuele kleurwensen van de klant gerealiseerd worden, en dat in wel 190 kleuren uit het RAL-Classic-kleurenpalet! Zo kunt u Schlüter-producten exclusief in uw kleur kiezen. Of het nu gaat om een project met corporate-designkleuren, een badkamer in uw favoriete kleur of een buitenruimte met kleurrijke afwerkingsprofielen - de keuze is aan u!

Schlüter-Systems bood klanten al een breed gamma aan kleurcoating aan voor aluminium profielen en de wandopbergrekken. Dit zorgde ervoor dat klanten in heel wat gevallen konden kiezen voor een optimale kleuraanpassing voor de tegelbekleding. Om kleurvoorkeuren buiten deze opties te realiseren werd MyDesign op de markt gebracht. Hierdoor kunnen de klanten in veel gevallen producten kiezen met een optimale kleuraanpassing voor de desbetreffende tegelbekleding.

 

190 kleuropties

Met 190 kleuropties zijn de creatieve mogelijkheden in MyDesign vrijwel onbeperkt. De tinten van de kleurenkaart zijn beschikbaar voor de Schlüter-QUADEC, -RONDEC, -JOLLY en -FINEC afwerkingsprofielen. Daarnaast kan ook het plintprofiel DESIGNBASE-SL in een kleur naar keuze worden gelakt, net als de praktische Schlüter-SHELF wandopbergplanken. 

Van een badkamer tot een hotellobby: met MyDesign van Schlüter-Systems kan je de meest uiteenlopende ruimtes met een uniforme en individueel kleurconcept inrichten. 

Kom alles te weten over dit product tijdens ARCHITECT@WORK in Kortrijk op 11 en 12 mei. Schüter-Systems vind je terug op stand 231.

Deel dit artikel:
Onze partners