Schoonloopzone voor mensen met een visuele beperking

Emco introduceert een schoonloopzone met twee functies in één: een optimale vocht- en vuilreductie en een richtingaanwijzer. Speciaal voor mensen met een visuele beperking, die zich daardoor goed kunnen oriënteren. Daarbij zorgen de contrastkleuren voor een geleiding van mensen die matig tot slecht zien en fungeert het systeem tevens als intuïtief gidssysteem voor iedere bezoeker.

De schoonloopzone emco MAXIMUS, waarop de MAXIMUS ASSISTANCE is gebaseerd, is zeer robuust en staat bekend om zijn duurzaamheid en hoge kwaliteit. Daardoor is de MAXIMUS zeer geschikt voor gebouwen met een hoge loopfrequentie en intensieve belastingen. Het hoogwaardige materiaal van de MAXIMUS zorgt voor een optimaal reinigend effect en een hoge vochtopname. Dit bevordert de levensduur van de aanpalende vloerbekledingen, en bespaart men zo op schoonmaakkosten.

De MAXIMUS schoonloopzones zijn geschikt voor binnen toepassingen (zone 3). Het materiaal is permanent antistatisch volgens ISO 6356, slipvast en voldoet aan de slijtageclassificatie “zwaar gebruik” volgens EN1307. De comfort klasse is LC4 eveneens volgens EN1307.

Deze schoonloopzones zijn toegepast bij: AZ Rivierenland te Bornem, het Huis van de Bruggeling te Brugge, Justus Lipsius (Raad van de Europese Gemeenschap) te Brussel en Bellewaerde Aquapark te Ieper.

Bron: Innovatech
Deel dit artikel:
Onze partners