Schrijf je project in voor de SAPA Awards 2023

In 2024 reikt SAPA voor het derde jaar op rij de SAPA Awards uit. De SAPA Awards is een wedstrijd waarbij het erkennen en promoten van de realisaties van vakmannen centraal staat. Met deze awards beloont SAPA de mooiste, recente realisaties op basis van architectonische vormgeving, techniciteit, innovatie en duurzaamheid. De wedstrijd heeft 7 categorieën. Je project inschrijven kan tot 1 maart 2024.

Sinds 15 juni 2023 lopen de voorinschrijvingen van de SAPA Awards 2023. Projectontwikkelaars, architecten en andere professionals kunnen een dossier inleveren met alle nodige details om kans te maken op een award. De deadline voor het indienen van een dossier is 1 maart 2024.

Op 1 maart 2024 sluit SAPA de voorinschrijvingen af en worden de genomineerden geselecteerd door de jury. De genomineerde projecten zullen dan in samenspraak verder uitgelicht en uitgewerkt worden met behulp van technische plannen, SAPA details, omschrijving en hoge resolutie foto's. Elke categorie kent uiteindelijk één winnaar. De professionele jury zal samengesteld worden uit externe experten uit verschillende vakdomeinen: architecten en bouwtechnieken.

Zeven categorieën

In totaal zijn er zeven categorieën waarvoor je dossiers kan indienen.

  1. Wonen - Individueel wonen
  2. Wonen - Collectief wonen
  3. Publiek - Studeren & vrije tijd
  4. Gezondheid
  5. Werk & gemengd gebruik
  6. Imagine Beyond Limits
  7. Duurzaamheid

Voor de categorie 'Duurzaamheid' kunnen er geen dossiers ingediend worden. Deze award wordt namelijk door de jury uitgereikt aan het project dat er tijdens de selectie uitspringt op het gebied van duurzaamheid. De criteria waarmee ze rekening zullen houden zijn de combinatie van gebruikte bouwmaterialen, het architecturale concept, het woonconcept en natuurlijk de toepassing van Hydro CIRCAL voor het buitenschrijnwerk.

Inschrijven

Om een project in te schrijven voor de derde editie van de SAPA Awards moet je maar drie eenvoudige stappen doorlopen. Projecten mogen maar maximaal vijf jaar oud zijn. Daarnaast kan je met meerdere dossiers deelnemen. Per categorie is er maar één winnaar, en per deelnemend bedrijf zal er slechts één award toegekend worden.

Wil je een project inschrijven? Wacht dan best niet te lang, verzamel alle nodige gegevens en stuur een zo volledig mogelijk dossier naar sapa-awards@hydro.com

Bron: SAPA
Deel dit artikel:
Onze partners