Sita Bauelemente publiceert nieuwe brochure over hemelwaterafvoer

Sita Bauelemente, met bijna een halve eeuw aan expertise in hemelwaterafvoer, introduceert een nieuwe productbrochure. Deze uitgave belicht uitgebreid de technische mogelijkheden en normen op het gebied van dakafvoersystemen. Met deze informatie kunnen architecten en aannemers aanzienlijke kostenbesparingen realiseren op hun projecten. Je kan de brochure hier downloaden. 

De brochure biedt een gedetailleerde uitleg over de verschillende systemen voor hemelwaterafvoer. Er wordt onderscheid gemaakt tussen gravitaire systemen, die werken op basis van zwaartekracht, en onderdruk systemen, die een versneld afvoerproces mogelijk maken door luchtdrukverschillen. Beide systemen worden toegelicht aan de hand van de huidige normen en specificaties waaraan Sita's producten voldoen. Alle mogelijke oplossingen om het regenwater op een efficiënte manier van het dak te krijgen, het regenwater vasthouden op je dak of  eerder tijdelijk – om de rioleringen te besparen tijdens een stortbui of een combinatie van beiden.

In het productoverzicht zijn verschillende oplossingen opgenomen voor specifieke bouwsectoren:

  • Industriebouw: geavanceerde afvoertechnieken voor grote oppervlakten
  • Balkon en terrassen: lijnafvoeroplossingen die esthetiek en functionaliteit combineren
  • Renovatieprojecten: aangepaste systemen voor het upgraden van bestaande bouw
  • Groendak- en retentiesystemen: innovatieve oplossingen voor duurzaam waterbeheer
  • Brandbeveiliging en ontluchting: essentiële componenten voor veiligheid en comfort in elk gebouw

 

Technische fiches en inbouwafbeeldingen

De brochure is verrijkt met technische fiches en duidelijke inbouwafbeeldingen van de belangrijkste producten. Deze visuele en technische documentatie ondersteunt de professionele gebruiker in het maken van de juiste keuze voor elk specifiek project.

Je kan de brochure hier downloaden

Deel dit artikel:
Onze partners