Skyline van Talenti: modulair systeem voor elegante buitenruimtes

De zomer van 2024 staat in het teken staan van verfijnde en architecturale outdoor designs. Talenti, fabrikant van high-end outdoor design, brengt met Skyline een elegante schaduwstructuur die praktische bruikbaarheid en esthetische schoonheid combineert. De nieuwste collectie werd ontworpen door Ludovica Serafini + Roberto Palomba.

Ontwerpeenvoud en minimalisme zijn enkele van de onderscheidende kenmerken die Skyline geschikt maken voor elke buitensituatie. De keuze voor een aluminium structuur met een rond profiel en een technisch textiel creëert een verfijnde esthetiek.

Ontwerpvrijheid

Het ontwerp van de gegoten aluminium verbindingen maakt eindeloze composities mogelijk. Dankzij deze flexibiliteit kan je verschillende ruimtes met elkaar verbinden. De veelzijdigheid maakt het een ideale optie voor architecten die buitenruimtes willen creëren die net zo gastvrij en functioneel zijn als binnenruimtes. Met Skyline kies je voor modulaire en elegante buitenruimtes die bescherming bieden tegen de zon en inkijk minimaliseren.

Deel dit artikel:
Onze partners