SlimTeq: beglaasd technisch binnenschrijnwerk van Eribel

SlimTeq is het nieuwe gamma beglaasd technisch binnenschrijnwerk van Eribel. Het bestaat uit een door Eribel ontwikkeld houten profielsysteem. SlimTeq is verkrijgbaar in diverse houtsoorten en met verschillende afwerkingsmogelijkheden: onbehandeld, genatlakt of gevernist. Het productgamma omvat draaideuren en vaste ramen met een uitgebreide keuze aan prestaties.

Het systeem is volgens Eribel het meest slanke brandwerende profiel dat verkrijgbaar is in de markt. De deuren en ramen zijn bovendien ontworpen vanuit een duurzaam standpunt en geaccrediteerd volgens verschillende parameters. "Al onze deuren zijn getest voor intensief gebruik en bieden zo de gebruikersfrequentie f6 = 200.000 cycli (NBN EN 1191) en de mechanische weerstandsklasse M2 (NBN EN 1192)", klinkt het. 

Door  innovatieve productiemethodes is Eribel erin geslaagd om het profiel in aanzicht zo slank mogelijk te ontwerpen. Het resultaat hiervan is een uniform brandwerend productgamma in zowel EI(1) 30 als EI(1) 60.

 

Kom alles te weten over dit product tijdens ARCHITECT@WORK in Kortrijk op 11 en 12 mei. Eribel vind je terug op stand 214.

Deel dit artikel:
Onze partners