Solid surface: X²O gaat voor modern 2.0

Trends zijn vluchtig en vergankelijk, maar wit zal altijd een basiskleur zijn in het kleurenpallet van ons badkamerinterieur. Met het innovatieve solid surface met haar pure mat-witte soberheid probeert X²O hier een snuifje moderne elegantie aan toe te voegen, van bad tot douche en van waskom tot accessoires.

Solid surface doorstaat qua kleur en uitstraling, maar ook qua duurzaamheid de tand des tijds. Het innovatieve materiaal – tot in de kern vervaardigd uit hoogwaardige harsen en natuurlijke mineralen – is bestand tegen vocht, krassen of barsten. Het oppervlak is volledig solide en dus poriënvrij waardoor vuil zich niet kan ophopen, wat het een extra hygiënisch en onderhoudsvriendelijk materiaal maakt. De matte afwerking zorgt voor een anti-sliplaag waardoor je niet uitglijdt in de douche of in bad. De zachte structuur zorgt er ook nog eens voor dat je bijvoorbeeld in bad comfortabel baadt in solid surface.

Strak & stijlvol

Het sobere solid surface en het monotone wit hoeven geen stijlvijand te zijn voor andere materialen. Integendeel. Het cleane, strakke & mat-witte oppervlak is een opwaardering voor elke hedendaagse, moderne badkamer. Een combinatie met andere materialen zoals teak, eik, notelaar, marmer, metaal … is perfect mogelijk. De egale afwerking van het materiaal zorgt telkens voor een vloeiend, naadloos en stijlvol geheel.

Succesvol

Omdat solid surface met behulp van een mal geproduceerd wordt, kan het als een kameleon bijna alle vormen en gedaantes aannemen. Solid surface blinkt zo uit als veelzijdig materiaal dat zijn weg vindt in waskommen, baden, douchebakken en douchewanden. Telkens zijn strakke randen en naadloze overgangen kenmerkend. Hou je ervan om je accessoires af te stemmen op de rest van je badkamer? De luxueuze solid surface accessoires passen in elke badkamer en hebben een tijdloos, minimalistisch design.

Deel dit artikel:
Onze partners