StoDeco voegt nieuwe dimensies toe aan gevelontwerpen

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van StoDeco, een lijn van op maat gefreesde 3D-architecturale gevelelementen en -profielen. StoDeco biedt en breed scala aan geometrische vormen, van fijne details tot grootschalige objecten, die elk gevelontwerp transformeren. Verrijk je ontwerpen met een diversiteit aan kleuren, coatings en specifieke hoekoplossingen. Met StoDeco maak je van elke gevel niet alleen een functioneel, maar ook een visueel statement.

De StoDeco-elementen voldoen aan de strenge technische eisen van Buildwise en worden met uiterste precisie gesneden met geavanceerde 5-assige CNC-freesmachines. Deze nauwkeurigheid in productie garandeert dat de elementen perfect passen bij de specifieke eisen van jouw project. Elk element wordt op maat geleverd op de werf en is ontworpen voor een eenvoudige en snelle montage, dankzij het lichte gewicht van de materialen.

VEROLITH®: DUURZAAMHEID OP BASIS VAN NATUURLIJK MATERIAAL

De gevelelementen maken gebruik van Verolith®, een natuurlijk mineraalbasis materiaal gewonnen uit het vulkanisch gesteente obsidiaan. Via een natuurlijk verweringsproces en een thermische expansiemethode wordt deze grondstof omgezet in een granulaatvorm, ideaal voor het vervaardigen van 3D-gevelelementen.

UNIEK ETICS SYSTEEM VOOR ISOLATIE EN ESTHETIEK

StoDeco is uniek op de markt als ETICS-systeem dat isolatie combineert met architecturale elementen. Als onderdeel van het StoTherm gevelisolatiesysteem en het StoVentec-systeem, biedt het optimale isolatie samen met architecturale vrijheid. De gevelelementen van StoDeco kunnen aangebracht worden op verschillende soorten ondergronden, zowel renovatie als nieuwbouw dus niet enkel op ETICS. Maar in combinatie met StoTherm of StoVentec isolatiesysteem één compleet systeem dat zowel optimale isolatie als esthetische voordelen biedt

VOORDELEN VAN STODECO

StoDeco onderscheidt zich door zijn lichtgewicht eigenschappen, waardoor het makkelijker en sneller te plaatsen is dan traditionele materialen zoals beton. De combinatie van isolatie en esthetische elementen in één ETICS-systeem zorgt voor een naadloze integratie, waardoor gevels niet alleen mooier maar ook energie-efficiënter zijn. Daarnaast wordt StoDeco geproduceerd met 100% groene stroom, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het product.

Elk element wordt nauwkeurig op maat gemaakt, met een gladde of ruwe afwerking. Hierdoor krijgen alle projecten een unieke en specifieke oplossing die voldoet aan de architectonische eisen en ontwerpspecificaties.

Bron: Sto
Deel dit artikel:
Onze partners