STUDIØ 27 combineert gastronomie, mode, design en hedendaagse kunst

STUDIØ 27 is een nieuwe creatieve studio die de werelden van gastronomie, mode, design en hedendaagse kunst met elkaar verbindt. STUDIØ 27 werd opgericht door de Brusselse chef-kok en ondernemer Paul Antoine - Polo - Bertin met als doel om unieke culinaire ervaringen en indrukwekkende installaties te presenteren waar al deze verschillende disciplines samenkomen.

Met een wisselend team van getalenteerde ontwerpers, architecten, floristen en technische experts heeft STUDIØ 27 al evenementen en diners georganiseerd voor bekende merken zoals Massimo Dutti (met Profirst), Repetto, Coperni, Evian, Renaissance en Courrèges (aftelshow met Le Fooding), evenals voor particuliere klanten in heel Europa.

Paul Antoine Bertin richtte eerder in Brussel restaurant Ötap op (nu Raki), wijnbar Rebel en bakkerij Grain. STUDIØ 27 is ontstaan uit de groeiende vraag naar creatieve culinaire ervaringen op verschillende locaties. Toen het aantal aanvragen voor evenementen en creatieve concepten toenam, zag Bertin samen met zijn zakenpartner Nathan Gullentops de kans om iets bijzonders te creëren. Ze stelden een team van ervaren professionals samen om elk evenement af te stemmen op de unieke wensen van de klant.

STUDIØ 27 laat zich inspireren door mode, design, het dagelijks leven en de talenten van vrienden en architecten. Hun doel is om maatwerk evenementen te creëren die perfect aansluiten bij de wensen van merken en klanten, zodat iedereen een onvergetelijke ervaring beleeft.

Bron: Club Paradis
Deel dit artikel:
Onze partners