Tende lanceert XXL rolgordijnen

Wie in een klassiek herenhuis met statige plafonds en bijhorende hoge vensters woont, of werkt in een modern bedrijf met grote raampartijen heeft ook nood aan extra grote zonwering. Het Tende XXL rolgordijn voldoet aan die voorwaarde en is zowel geschikt voor particuliere woningen als voor bedrijven. 

Het Tende XXl rolgordijn is een exclusief en Belgisch product dat verkrijgbaar is in afmetingen tot 6 meter breed en 3 meter hoog of omgekeerd. Een speciale steun maakt het overigens mogelijk om meerdere rolgordijnen naast elkaar te hangen, indien dit gewenst is.

 

Ketting- of gemotoriseerde bediening

Het grote rolgordijn geeft het interieur een strakke designlook en vermijdt koude- en warmtebruggen. Er is een keuze voorhanden tussen transparante, extra transparante, afsluitende of verduisterende doeken. Het rolgordijn bestaat tevens in verschillende kleuren. Daarnaast zijn de rolgordijnen zonwerend, isolerend, brandvertragend én afwasbaar. Ieder Tende XXL rolgordijn is bovendien met kettingbediening of in een gemotoriseerde versie verkrijgbaar. De medewerkers van Tende maken de rolgordijnen in een eigen naaiatelier en komen deze indien gewenst ook plaatsen.

Deel dit artikel:
Onze partners