Tessera Union – Een harmonisch geheel

De Union collectie van Forbo Flooring speelt in op de vraag naar flexibele, praktische en aanpasbare oplossingen voor werkruimtes. De drie onderling te combineren reeksen functionele tapijttegels van de Tessera collectie stimuleren de samenwerking en het welzijn op de werkplek, en dragen bij aan een innovatieve en productieve commerciële omgeving.

De Tessera Union tapijttegelcollectie bestaat uit drie gedessineerde reeksen: Accord valt op door de natuurlijk kruisende lijnen, Harmony schittert door haar zachte tinten, en Infused staat in de kijker met patronen geïnspireerd op elementen uit de natuur. Alle tapijttegels zijn perfect te combineren met andere Tessera producten, voor eindeloos veel designmogelijkheden. De tapijttegels van de Accord, Harmony en Infused collectie (afmeting: 50 x 50 cm) springen in het oog door de getextureerde lussenpool, voor een unieke structuur en apart motief. Alle productreeksen in de Union collectie delen bepaalde garenkleuren, schakeringen en functionele ontwerpstijlen. De Union tegels kunnen afzonderlijk gebruikt worden, of in combinatie met andere productreeksen. Kies voor één kleur of ga voor verschillende nuances. Evenwichtige, rustgevende en productievere werkomgevingen inrichten wordt zo eenvoudiger dan ooit.

Union brengt losstaande elementen op bijzondere wijze samen, voor een harmonisch en evenwichtig resultaat. Een buitengewoon concept! Alle tegels behouden hun eigenheid, maar de verschillende unieke eigenschappen komen nog beter en sterker tot uiting. Het geheel is daardoor zoveel meer dan de som der delen.

Tessera Infused

Tessera Infused valt op door de unieke mix van elementen geïnspireerd op de natuur: zachte organische dessins, natuurlijke structuren ... De collectie is speciaal ontwikkeld om commerciële ruimtes een opmerkelijk elan te geven. De gedessineerde tapijttegels met verschillende poolhoogte creëren een functioneel, natuurlijk patroon en een grandioze kamerbrede look.

Tessera Accord

Harmonieus, eigentijds en geometrisch: dat is Tessera Accord in een notendop. Natuurlijk kruisende lijnen vormen samen één aantrekkelijk design dat past in elk interieur. Accord tapijttegels zijn echte pronkstukken door hun decoratieve look met lussenpool en verschillende poolhoogte, dessins met fascinerende structuur, en getextureerde look-and-feel.

Tessera Harmony

Tessera Harmony tapijttegels maken indruk door het subtiele, evenwichtige design en hun kalme, ingetogen uitstraling. Deze lijn geeft de productiviteit een boost, verhoogt het welzijn en brengt rust in elk interieur. De getufte tapijttegels met lussenpool en verschillende poolhoogte ademen comfort en soberheid. De dessins doen denken aan zachte penseelstreken in twee kleuren.

Eindeloze designmogelijkheden

Alle reeksen in de Union collectie maken van elke vloer in commerciële interieurs een schitterende blikvanger en zijn verkrijgbaar in 12 kleurenschema's.
De zes neutrale kleuren van elke Union reeks vormen een warm palet dat elementen deelt met de collecties Tessera Cloudscape, Inline en Layout. De zes fijne accentkleuren passen magnifiek bij de neutrale schakeringen, en laten elke vloer fenomenaal uitkomen. Ideaal om originele kleurrijke elementen te brengen in werkruimtes.

Tessera tapijttegels zijn ook met andere Forbo producten te combineren tot prachtige en praktische vloeren voor elke omgeving.

Bron: Forbo Flooring
Deel dit artikel:
Onze partners