TJIP interior architects ontwerpt kosmopolitisch penthouse met verfijnde eenvoud

In Oostende, de Koningin der Badsteden, realiseerde TJIP interior architects een luxueuze duplex suite met grootstedelijke allure. Het penthouse illustreert hoe complex eenvoud kan zijn. Dankzij de mathematische aanpak van de interieurarchitectuur in combinatie met een toegewijde benadering van licht en texturen, creëerde de Belgische interieurstudio een unieke ruimte van hoog niveau.

SKY Tower is een kosmopolitisch oriëntatiepunt in Oostende. Voor een van de appartementen in deze hoogbouw creëerde TJIP interior architects een transparant interieurontwerp dat complex is in zijn eenvoud. De duplex open ruimte bevat de lounge met zijn enorme plafondhoogte en een verborgen trap leidt vanuit deze indrukwekkende open ruimte naar de privévertrekken met kantoor, master bedroom, kinder- en logeerkamer en drie badkamers.

 

Rustige tinten

Naast de wiskundige benadering van het ontwerp richtte de Belgische interieurstudio zich op de beleving en sfeer van de woning door kleuren en materialen af te stemmen op de omgeving. Het 180-graden uitzicht op het strand en de zee wordt weerspiegeld in de keuze van natuurlijke materialen en rustige tinten. Het maakt dit penthouse tot de ultieme plek om mensen te ontvangen en tot rust te komen.

 

Instinctieve interieurs

Wat ook duidelijk spreekt voor het werk van TJIP is de toegewijde benadering van licht en texturen. Daarom is textiel een welkome gast in hun portfolio, het verzacht de ruimte en dient de akoestiek. De som van alle onderdelen resulteert in instinctieve interieurs van het hoogste niveau die je onderdompelen in een eindeloos gevoel van sereniteit.

Bron: SAVVY
Deel dit artikel:
Onze partners