Troldtekt en Stertekt is nu verkrijgbaar in Clay

Troldtekts en Stertekts nieuwe kleur, Clay 210, van Isolco geeft panelen de kenmerkende warme tint die geassocieerd wordt met natuurlijk houtwol. De kleur is bijzonder geschikt voor akoestische panelen op basis van FUTURECEMâ„¢ cement, waardoor een uniforme kleur met een warme gloed wordt bereikt.

Troldtekt en Stertekt lanceren nu een compleet nieuwe kleur, dat de naam Clay 210 kreeg en geschikt is voor het schilderen van panelen op basis van FUTURECEM.

"Sinds we de nieuwe Troldtekt panelen op basis van FUTURECEM hebben gelanceerd, is de vraag van ontwikkelaars en architecten gestaag toegenomen. De organische expressie, met zijn iets warmere gloed, past goed in het ontwerp van veel gebouwen." zegt Michael Christensen, in-house architect bij Troldtekt A/S.

"Met onze grondstoffen; hout en cement, is het mogelijk geworden om verschillende tinten te introduceren in ongeverfde Troldtekt panelen. De panelen verven met Clay zorgt voor een expressie die de karakteristieke kleur van de gecalcineerde klei behoudt en zorgt er tevens voor dat niet alleen de individuele panelen, maar ook het gehele oppervlak een uniforme uitstraling hebben," voegt hij eraan toe.

Bron: Isolco
Deel dit artikel:
Onze partners