UAU Collectiv kiest bootthema voor B-Sure in Hasselt

De financiële dienstverlener B-Sure koos een unieke locatie voor zijn kantoren: aan de Hasseltse Blauwe Boulevard. UAU Collectiv liet zich dan ook inspireren op het bootthema voor de inrichting van de kantoren. In hetzelfde gebouw zetelt ook de tweede vestiging van Merit Capital, een onafhankelijke beursvennootschap. Romulus & Remus zorgde voor op maat gemaakte meubelen.

Het contact met het water is voelbaar in alle ruimtes. Het zwartwitkleurenpalet refereert aan de havensfeer. Aan het plein krijgt Merit Capital een gezicht door middel van driedimensionale letters op een sokkel en ook de vermelding B-sure wordt verfijnd opgelicht aan de wand. Het cirkelvormige spanplafond in de grote bureauruimte kan via het uitgebreide domoticasysteem elke gewenste kleur aannemen.

 

Volledig op maat gemaakt

De kasten, de keukeninrichting, de tabletten en de burelen zijn volledig passend gemaakt. Daarvoor deed UAU Collectiv beroep op Romulus & Remus. De kastenfronten in MDF zijn uitgevoerd in structuurlakwerk en de open nisstructuren in MDF met een toplaagbekleding van hand gesorteerde eikfineer. Ook de langwerpige vergadertafel met afgeronde uiteinden met zitcapaciteit voor 12 personen is volledig op maat gemaakt.

Deel dit artikel:
Onze partners