Uniek pop-uprestaurant op het water

Lekker tafelen in een prachtig interieur op een drijvend vlot. Dat is kort samengevat Dinner on the Lake.  Het concept is volledig ondergedompeld in de Cosmopolitan Lifestyle van Dôme Deco. Het pop-uprestaurant gelegen in Dilsen-Stokkem, Maasmechelen, is nog tot eind september actief.

“Urban jungle chique”, beschreef Jeremy Buyle, co-founder van Dinner on the Lake, de stijl waarmee het Limburgse interieurmerk Dôme Deco mee aan de slag moest. Het team van Dôme Deco tekende een interieur uit dat volledig past bij het concept. Britta Cerneels, interieurarchitecte bij Dôme Deco: “Het resultaat is top. Dôme Deco presenteert zich op een unieke manier met Dinner on the Lake. Het combineren van de identiteit van Friends and Fools met die van Dôme Deco is voor ons exact het soort uitdaging waar wij van houden en heeft geleid tot de perfect combinatie.”

Jeremy Buyle: “Toen ik Stefan Verheyen (CEO Dôme Deco) ontmoette, was er direct een klik. De zin om samen te werken was enorm aanwezig. Ook in de toekomst wensen wij DOTL uit te rollen met Dôme Deco als interieurpartner. Ik ben dus uitermate tevreden van de kwaliteit, de service, de opvolging en de toekomstplannen. Daarnaast heb ik ook alleen maar goede reactie gehad op het interieur.”

Twee verdiepingen

Het luxueuze vlot bestaat uit 2 verdiepingen. De bovenste verdieping is de lounge, waar de gasten worden ontvangen met een aperitief. Dôme Deco creëerde het loungegevoel door gebruik te maken van verschillende soorten zitruimtes, wat een relaxerend gevoel geeft. Bartafels- en stoelen, zetels, Marais low-dining tafels met low-dining stoelen en bijpassende decoratie.

Beneden in het restaurant heeft Dôme Deco de kleuren goudgeel, terracotta en bruin zo gecombineerd dat het de ideale uitstraling geeft en aansluit bij de opdracht. De kleuren werden gebruikt in de stoelen, decoratie, verlichting en placemats. De populaire Marais bistrotafels zorgen voor de nodige comfortabele eetruimte voor 2 personen.

Deel dit artikel:
Onze partners