Upgrei en Rewall 40 van Isolgomma: akoestiek die levenskwaliteit verbetert

Isolgomma ontwikkelt sinds 1972 producten en oplossingen voor akoestische en thermisch-akoestische isolatie gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven. De firma creëert artikelen met hoge prestaties voor zowel de Italiaanse als de buitenlandse markten in de sectoren bouw, industrie en transport, in overeenstemming met de ISO 9001 kwaliteitssysteem procedures.

UPGREI

10 mm dikke akoestische isolatierollen, gemaakt van EPDM rubbergranulaat dat met carboxylaatlatex bindmiddel is verankerd op een drager, gemaakt met niet-geweven, groen gekleurde, anti-rekfilm en polyestervezel. De afmetingen van de rol zijn: 5,0 m lengte, 1,04 m breedte inclusief 40 mm klevende zijrand voor rollen die elkaar tijdens de installatie overlappen. De totale massa bedraagt 2,65 kg/m². Demping contactgeluidsdruk 26 dB, brandreactie klasse E, warmtegeleidingscoëfficiënt 0,043 W/m K.
80% gerecycled materiaal. Product CE en CAM gecertificeerd, VOC vrij.

REWALL 40

Luchtgeluidsisolatie in 40 mm dikke voorgemonteerde panelen, gemaakt van 8 mm dik SBR (Stirene Butadiene Rubber) rubbergranulaat, warm geperst met een polyurethaan bindmiddel, dichtheid van 800 kg/m³, een 20 mm dik polyestervezelpaneel, dichtheid van 100 kg/m³, en een 12,5 mm dikke gipsplaat. De afmetingen van de panelen zijn 1,20 m breed x 2,00 m lang. Het product is CE gecertificeerd en VOC vrij.

Kom alles te weten over deze producten tijdens ARCHITECT@WORK in Kortrijk op 11 en 12 mei. Isolgomma vind je terug op stand 182.

Bron: Isolgomma
Deel dit artikel:
Onze partners