Vandersanden introduceert S-line: smalle gevelstenen en kleiklinkers, gemaakt van de hernieuwbare grondstof rivierklei

In een circulaire economie zijn een efficiënter gebruik van grondstoffen en het gebruik van zoveel mogelijk hernieuwbare materialen belangrijke pijlers. Vandersanden speelt in op de kunst van het weglaten: meer mogelijkheden met minder materiaal. 

Bij Vandersanden kreeg circulaire economie concreet vorm met S-line®: smalle gevelstenen en kleiklinkers, gemaakt van de hernieuwbare grondstof rivierklei. S-line staat voor drie kernwoorden: smal, slim, sterk. Ze hopen met hun product een nieuwe standaard te vormen bij gevelstenen en klinkers.

circulaire gevelstenen

De S-line gevelstenen creëert meer ruimte voor isolatie, maar ook voor werk- en wooncomfort voor de consument. Ook smalle gevelstenen garanderen langdurig mooie gevels, zonder vergipsing. 

kleiklinkers

Meer circulariteit in een project in de openbare ruimte is met S-line® slanke kleiklinkers binnen handbereik. Door minder materiaal te gebruiken, is de steen nog duurzamer.

welke steen kies ik? 

Vandersanden beschikt over een breed assortiment aan smalle S-line® bakstenen. Bij keuzestress kan er simpelweg gebruik worden gemaakt van de textuurgenerator online. De gegenereerde textuur kan vervolgens inclusief belichtingsmappen en technische specificaties worden gedownload. 

 

 

Deel dit artikel:
Onze partners