VELOCITY: handgemaakte schakelaar als symbiose van functionaliteit en esthetiek

Ervaar de ultieme combinatie van functionaliteit en esthetiek met de Velocity-schakelaar van Duotecno. Deze schakelaar biedt niet alleen een vlotte en precieze bediening, maar gaat ook prat op een verfijnd ontwerp. De schakelaar wordt met de hand vervaardigd in Brugge, is beschikbaar in alle soorten en is uitermate geschikt voor maatwerk.

Voor de bediening van de schakelaar zijn er verschillende mogelijkheden: 1-, 2-, of 4-switches met klikfeedback. Zo kan je tal van functies koppelen aan  een enkele, dubbele of multi-klik voor lichten, temperatuur, rolluikbediening, etc. De Velocity-schakelaar is verkrijgbaar in alle soorten metaal en is ideaal voor personalisatie door middel van graveren, laseren of drukken.

 

Programmeerbare schakelaar

De Velocity-schakelaar is programmeerbaar met de configuratiesoftware van Duotecno. De schakelaar kan optioneel uitgerust worden met een temperatuursensor die je kan raadplegen op de touchscreens en in de Duotecno (Pro) app. Zo heb je volledige controle over jouw omgeving en kan je de temperatuur eenvoudig aanpassen.

De Velocity-schakelaar laat zich makkelijk monteren, maar kan je ook inbouwen in de muur. Met de afmetingen van 84mm x 84mm x 16mm past de schakelaar naadloos in elke leefomgeving, of het nu gaat om een huis, villa of appartement.

De Velocity-schakelaar wordt geproduceerd in Brugge en werd al gelauwerd met het erkende Handmade In Belgium Label. 

 

Kom alles te weten over dit product tijdens ARCHITECT@WORK in Kortrijk op 11 en 12 mei. Duotecno vind je terug op stand 102. 

Deel dit artikel:
Onze partners