Vergaderoplossingen voor elke vergaderruimte

Biamp Conference Room Solutions levert buitengewone communicatie met ongeëvenaard beheergemak. Ontworpen Ontworpen om de productiviteit te optimaliseren, bieden hun producten naadloze audiovisuele ervaringen voor vergaderruimtes van elk formaat, inclusief face-to-face en afstandsaudio- en videovergaderingen.

Huddle rooms

Met Devio biedt Biamp een gebruiksvriendelijke optie die speciaal is ontworpen voor kleinere samenwerkingsruimten. De Auto Setup-functie van Devio valideert snel de aansluitingen van apparaten, past het geluidsniveau aan en geeft direct toegang tot randapparatuur in de ruimte, zodat werknemers direct aan de slag kunnen wanneer de inspiratie toeslaat.

Aangeraden producten:

Kleine vergaderruimtes

Kleine vergaderruimtes zijn de plek waar uw teams het echte werk gedaan krijgen. De oplossingen van Biamp creëren flexibele ruimtes waar uw kleine teams productief kunnen werken en duidelijk kunnen communiceren, zodat collega's zich geen zorgen meer hoeven te maken over de technologie van de ruimte wanneer het tijd is om met de neus op de feiten te drukken.

Aangeraden producten:

Gemiddelde vergaderruimtes

Naarmate vergaderingen groter en belangrijker worden, wordt het steeds belangrijker dat de deelnemers zich op hun taak concentreren. Parlé-microfoons zorgen ervoor dat elke stem duidelijk wordt gehoord dankzij hun unieke vermogen om deelnemers in de hele ruimte te volgen.

Aangeraden producten:

Grote vergaderruimtes

In uw belangrijkste ruimten mag de geluidskwaliteit niet ontbreken. Tesira-oplossingen kunnen akoestische uitdagingen met gemak aan en kunnen op kosteneffectieve wijze worden opgeschaald, zodat de grootste ruimtes van een faciliteit dezelfde helderheid krijgen als de kleinste. Bovendien bieden accessoires zoals de EX-UBT de flexibiliteit die nodig is om grote ruimtes en nog grotere ideeën aan te kunnen.

Aangeraden producten:

Bron: Biamp
Deel dit artikel:
Onze partners