Vernieuwde Squaro Infinity collectie van Villeroy & Boch

Zelfs in kleine badkamers brengt een inloopdouche een ruimtelijk en luxe effect met zich mee. Een douchebak, zoals de Squaro Infinity van Villeroy & Boch, is hiervoor de ideale oplossing. De fabrikant lanceert daarom twee nieuwe trendkleuren: Almond en Morning Green. Met behulp van de kleuren en het hoogwaardige materiaal Quaryl® tilt Villeroy & Boch de populaire Squaro Infinity collectie naar een heel nieuw niveau.

Strak en randloos design

Het ultravlakke en randloze design van de Squaro Infinity douchebak past in elke badkamer en zorgt voor een comfortabele, drempelloze instap. De douchebak gaat naadloos over in de badkamervloer en het optisch doorlopen vloeroppervlak geeft een ruimtelijk effect. De afvoer is geïntegreerd en verzonken in de vloer. Daarnaast krijgt de afvoer dezelfde kleur als de douchebak waardoor ze nauwelijks opvalt en mooi aansluit bij het strakke design.

nieuwe Trendy kleuren

Villeroy & Boch breidde de collectie met de klassieke kleuren Stone White, Grey en Anthracite verder uit met twee nieuwe, moderne kleuren: beige Almond en de groentint Morning Green. De nieuwe kleuren sluiten volledig aan bij de huidige kleurtrends en zijn mooi te combineren met badkamerproducten in dezelfde tinten. Bijvoorbeeld met de Loop & Friends opzetwastafels in Almond of met de wastafels, het vrijstaande bad en toilet in Morning Green uit de Antao collectie van Villeroy & Boch.

de voordelen van Quaryl®

Quaryl®, een uniek materiaal samengesteld uit kwartskristallen en hoogwaardig sanitair-acryl, staat bekend om zijn duurzaamheid en de mogelijkheid tot zeer strakke afwerkingen. De Squaro Infinity douchebakken, gemaakt van dit materiaal, zijn stoot- en krasbestendig en voldoen aan de hoogste antislip-klasse C, wat zorgt voor veiligheid en hygiëne. De eigenschappen van Quaryl® maken ook dat de douchebakken gemakkelijk schoon te maken zijn.

Eenvoudige en flexibele installatie

De verrassend lichte constructie van de Squaro Infinity douchebakken maakt installatie door één persoon mogelijk. Beschikbaar in 45 verschillende modellen en aanpasbaar tot op de millimeter, bieden deze douchebakken drie inbouwvarianten (op tegels, op sokkel of verzonken inbouw) voor maximale flexibiliteit bij installatie. Deze veelzijdigheid maakt de Squaro Infinity aantrekkelijk voor zowel professionele installateurs als voor doe-het-zelvers.

Bron: Villeroy & Boch
Deel dit artikel:
Onze partners