Verslag tweede Belgisch Kampioenschap wielrennen voor architecten en ingenieurs

Onlangs organiseerde verzekeraar Protecthet tweede Belgisch Kampioenschap wielrennen voor architecten en ingenieurs in Wondelgem (Gent). Na 1 uur en 18 minuten reed Kurt Diependaele als eerste over de meet. Kris Meys pakte net naast de zege, Raphaƫl Cornelis veroverde met een snelle eindsprint nog net een plaats op het podium. De kampioen in de categorie boven 45 jaar werd Bart Doms en bij de dames haalde Kristien Achten de eerste plaats binnen.
Onlangs organiseerde Protect, gespecialiseerd verzekeraar in de bouwsector, het tweede Belgisch Kampioenschap wielrennen voor architecten en ingenieurs in Wondelgem (Gent). Na 1 uur en 18 minuten reed Kurt Diependaele als eerste over de meet. Kris Meys pakte net naast de zege, Raphaël Cornelis veroverde met een snelle eindsprint nog net een plaats op het podium. De kampioen in de categorie boven 45 jaar werd Bart Doms en bij de dames haalde Kristien Achten de eerste plaats binnen.

Winnaars Kurt Diependaele, Kristien Achten en Bart Doms

De wedstrijd werd in goede banen geleid door de Gentse wielerclub Arnold Standaert. Net als vorig jaar was er een mooie opkomst met 64 deelnemers, waaronder 6 dames. Het parcours bestond uit een plaatselijke ronde van 6 kilometer, die 10 maal afgelegd diende te worden.

Op de receptie en BBQ kon worden nagepraat over deze tweede succesvolle editie. Protect is alvast begonnen met de voorbereidingen voor het derde Belgisch Kampioenschap wielrennen voor architecten en ingenieurs op zondag 9 september 2012.