Villeroy & Boch breidt diverse collecties uit met nieuwe trendkleuren

Villeroy & Boch heeft zijn assortiment uitgebreid met twee moderne trendkleuren: de beige tint Almond en het grijsgroene Morning Green. Deze nieuwe kleuren sluiten aan bij de huidige kleurtrends en passen bij uiteenlopende badkamerstijlen: van modern en eigentijds tot klassiek. De nieuwe kleuren zijn terug te vinden in diverse collecties. Voor een complete badkamerinrichting in één kleur en een elegante, harmonieuze uitstraling.

Voor de nieuwe kleuren liet Villeroy & Boch zich inspireren door de natuur. Natuurlijke kleuren creëren een ontspannen sfeer in de badkamer. De nieuwe kleuren beige Almond en het grijsgroene Morning Green combineren prachtig met natuurlijke materialen zoals hout, steen en met aardse kleuren. De beige tint Almond geeft elke badkamer op subtiele wijze een opvallend karakter. De elegante kleur zorgt voor een warme, zachte sfeer en een lichte basis. Morning Green is een frisse, sfeervolle kleur en straalt kalmte en rust uit. Tegelijkertijd is Moring Green karakteristiek en maakt het van een standaard badkamer een stijlvolle ruimte.

Harmonieuze uitstraling

De nieuwe moderne kleuren zijn in diverse collecties van Villeroy & Boch terug te vinden. Villeroy & Boch breidde onder andere het gamma vrijstaande baden uit. Naast mat wit en Grey zijn het asymmetrische Antao bad en het elegante Theano bad nu ook verkrijgbaar in Almond en Morning Green. Naast het bad in één kleur, is het ook mogelijk om te kiezen voor Colour-on-Demand waarbij de binnenzijde van het bad wit blijft. De zachtgekleurde vrijstaande baden combineren niet alleen mooi met wit sanitair, maar ook met badkamerproducten in dezelfde tinten. Bijvoorbeeld met de organische wastafels uit de Antao collectie in de nieuwe kleuren of met de moderne Loop & Friends wastafels in de matte Almond kleur. Maak de badkamer compleet met de strakke Squaro Infinity douchebak van Quaryl® in Almond of Morning Green én een toilet in kleur. Het Antao-toilet is naast mat wit ook verkrijgbaar in Almond, Morning Green en in de matzwarte kleur Pure Black. De nieuwe trendkleuren geven elke badkamer een stijlvolle en harmonieuze upgrade.

Deel dit artikel:
Onze partners