Villeroy & Boch Infinity Showers: premium design en comfort

Met de nieuwe Infinity Showers collectie combineert Villeroy & Boch premium design met ultiem comfort. Geavanceerde functies, verschillende straalsoorten en hoogwaardige en duurzame materialen maken de collectie de ideale keuze voor luxe badkamers. De premium collectie heeft een tijdloos, universeel design en sluit perfect aan bij elke stijl én alle badkamercollecties van Villeroy & Boch.

De nieuwe collectie Infinity Showers bestaat uit zeven modellen: van handdouches tot douchesets, opbouwthermostaten en complete douchekranen sets. De Infinity Showers bieden verschillende straalsoorten (zoals Laminair, Massage en Relax, afhankelijk van het model) en een thermostaat met drukknoppen. Dankzij de EasySwitch functie kunt u eenvoudig met één druk op de knop wisselen tussen de verschillende straalsoorten.

De thermostaat is comfortabel en veilig in gebruik. De nauwkeurige temperatuurregeling handhaaft de geselecteerde watertemperatuur constant, zelfs bij drukverschillen, en bevat een veiligheidsstop bij 38 ˚C. Bovendien voorkomt de innovatieve CoolTap technologie dat de thermostaat zelf heet wordt. Zowel de handdouche als douchekop zijn uitgevoerd met EasyClean voor optimale bescherming tegen kalkaanslag en bieden gemakkelijke reiniging.

Modern, tijdloos design

Het moderne design van de Infinity Showers valt direct op. De collectie wordt gekenmerkt door rechthoekige vormen met glazen onderdelen. Het glazen planchet is perfect geïntegreerd in het ontwerp voor een luxe uitstraling. De Infinity Showers zijn verkrijgbaar in klassiek Chrome en de trendy afwerking Black Matt. Chrome past perfect in elk badkamerontwerp, terwijl matzwart zorgt voor een opvallend accent in een moderne badkamer.

Nieuwe kleuren douchebakken

Het tijdloze, universele design van de Infinity Showers combineert perfect met alle badkamercollecties van Villeroy & Boch, waaronder de strakke Squaro Infinity douchebakken. Villeroy & Boch heeft ook de collectie douchebakken dit jaar uitgebreid met de lancering van twee nieuwe trendkleuren: beige Almond en de groentint Morning Green. De nieuwe kleuren sluiten volledig aan bij de huidige kleurtrends en zijn mooi te combineren met waskommen, vrijstaande baden en zelfs een toilet in dezelfde kleurtinten uit andere Villeroy & Boch collecties.

De Squaro Infinity douchebakken zijn gemaakt van Quaryl®, een innovatief materiaal ontwikkeld door Villeroy & Boch. Dit materiaal voelt comfortabel aan en heeft een geluiddempende werking, voor een aangename en ontspannen douche-ervaring. Quaryl® is zeer hygiënisch, sterk, biedt antislip en is kras- en stootbestendig. Dankzij de duurzame kwaliteit van het materiaal en het robuuste oppervlak gaat de Squaro Infinity jarenlang mee.

Bron: Villeroy & Boch
Deel dit artikel:
Onze partners