Villeroy & Boch vernieuwt en vergroot Architectura-collectie

Villeroy & Boch heeft de populaire Architectura-collectie vernieuwd en uitgebreid. De collectie heeft een moderne look gekregen en bevat nieuwe producten zoals wastafels met bijpassende meubels, back-to-wall baden en kranen. De vernieuwde toiletten zijn nu ook uitgerust met de innovatieve TwistFlush[e³] spoeltechnologie.

Wastafels met bijpassende meubels

De Architectura wastafels hebben een tijdloos, minimalistisch design en zijn verkrijgbaar in formaten van 36 tot 100 cm, inclusief een nieuw fontein van 48 cm. Dankzij drie installatiemogelijkheden (wandmontage, opbouw of met meubel) bieden de wastafels verschillende ontwerpmogelijkheden. De wastafels zijn verkrijgbaar in White Alpine, optioneel met vuilafstotende CeramicPlus afwerking en antibacterieel AntiBac glazuur.

Nieuw in de collectie zijn bijpassende meubels voor alle maten wastafels. Afhankelijk van het model en de breedte hebben de meubels laden, deuren of een combinatie van beide met een open compartiment. De laden en deuren zijn voorzien van een SoftClosing-functie en een Chrome greep. De nieuwe Architectura meubelcollectie is verkrijgbaar in vijf trendy afwerkingen: Nordic Oak, Kansas Oak, Glossy White, Glossy Grey en White Matt.

Toiletten met innovatieve TwistFlush[e³] spoeling

Een hoogtepunt van de collectie zijn de toiletten met de nieuwe waterbesparende TwistFlush[e³] spoeltechnologie. Deze technologie combineert krachtige spoelprestaties met efficiëntie, wat resulteert in meer hygiëne en minder waterverbruik. De Architectura toiletten zijn verkrijgbaar in ronde en vierkante uitvoeringen en in vier maten. De installatie is eenvoudig dankzij de ViFix bevestiging.

Back-to-wall baden voor maximaal comfort

Naast vernieuwde inbouwbaden bevat de collectie nu ook eigentijdse back-to-wall baden, vervaardigd uit één stuk glanzend wit acryl. Met een diepte van 41,5 cm bieden deze baden comfort en efficiënt waterverbruik. De baden hebben een centrale overloop voor gebruik door twee personen en kunnen optioneel uitgerust worden met een whirlpoolsysteem. Verkrijgbaar in zes maten, kunnen ze langs een rechte wand of in een hoek geïnstalleerd worden.

Bijpassende kranen met eigentijds design

De Architectura collectie is compleet met bijpassende kranen in twee varianten: ronde kranen met rechthoekige uitloop en Architectura Square kranen met geometrisch design. Verkrijgbaar in Chrome, Brushed Nickel, Brushed Gold en Black Matt, zijn alle kranen voorzien van EasyClean technologie voor eenvoudige reiniging en bescherming tegen kalkaanslag. Het assortiment bevat drie ééngreeps wastafelmengkranen, een ééngreeps badkraan en douchekraan, en een baduitloop afgestemd op het design van de collectie.

Bron: Villeroy & Boch
Deel dit artikel:
Onze partners