VOLA organiseert fotowedstrijd voor architecten en interieurarchitecten

Naar goede traditie organiseert VOLA ook dit jaar voor de negende keer een fotowedstrijd. Bij elke editie stijgt de kwaliteit van de ingezonden beelden, wat uitkijken doet naar de nieuwe deelnemers aan deze editie. De prachtige realisaties van architecten en interieurarchitecten met het tijdloze VOLA kraanwerk krijgen op deze manier een verdiend podium. Daarom wordt uitgenodigd om nieuwe foto’s van uitgevoerde projecten waarin VOLA werd toegepast te maken en in te zenden.

INZENDING

Stuur maximaal 5 foto’s die nog niet eerder zijn ingezonden naar onderstaand e-mailadres. Vermeld zeker de coördinaten en die van de fotograaf. De foto’s die geselecteerd worden voor de longlist, worden met vermelding van de coördinaten getoond op de website en in de VOLA Studio in Brussel. De mooiste foto’s worden ook getoond op de internationale Instagram pagina van VOLA Denmark.

PRIJS

De hoofdprijs is een trip naar Kopenhagen met een bezoek aan Room 606 in het Radisson Collection Royal Hotel. De tweede laureaat wint een volledig bestek ontworpen door Arne Jacobsen in 1957 voor datzelfde Radisson Hotel. Een professionele jury kiest uit alle ingezonden foto’s de twee laureaten.

Stuur de foto’s naar volaphoto@vola.be.

Bron: VOLA
Deel dit artikel:
Onze partners