Voor en na: Xinnix in een renovatieproject.

Xinnix ontwerpt, creƫert en produceert deursystemen voor binnendeuren. In dit renovatieproject werd de hulp van Xinnix ingeschakeld.

Een hal is de eerste ruimte die gasten zien bij het betreden van je woning. Het is dan ook leuk om daar meteen de stijl van de rest van het huis te weerspiegelen.

Door de donkere houten deuren te vervangen door Xinnix-deuren, licht de hall meteen op. Je krijgt een echt ruimtegevoel door de witte kleur en afwezigheid van omlijstingen. Het zwarte accent van de deurkrukken zorgt voor de finishing touch.

Ook de eetkamer kreeg een facelift. Het grote en hoge raam zorgt voor heel wat lichtinval. Door het gebruik van Xinnix-frames wordt dit lichtrijke gevoel enkel maar versterkt. Dit resulteert in een uitnodigende kamer om samen te tafelen met bezoekers.

De Xinnix-deursystemen sluiten perfect aan bij de moderne en frisse look die de bewoners wilden bereiken. Het feit dat de deurbladen vlakliggend met de wand zijn, zorgt ook voor een zekere rust. De transformatie is zeker geslaagd. De donker aanvoelende hall werd in een modern en strak jasje gestoken en de eetkamer is omgetoverd in een zonovergoten ruimte.

Benieuwd naar het project? Bekijk hier de video. Zelf ook een nieuwbouw- of renovatieproject op de planning? Denk zeker ook na over de keuze van je binnendeuren. Ze kunnen echt een stempel drukken op de rest van het interieur.

Bron: Xinnix
Deel dit artikel:
Onze partners