Warm en uitnodigend: TopTalents kiest voor COREtec® vloeren

TopTalents uit Deinze heeft een nieuwe definitie gegeven aan de uitstraling van hun kantoorvloeren. Sabine Vanovenberghe, bestuurder van het bedrijf, benadrukt dat het belangrijk is dat hun bezoekers zich thuis voelen, wat resulteert in een keuze voor de natuurlijke uitstraling van COREtec® vloeren.

Sabine koos voor vloeren die niet alleen esthetisch aangenaam zijn maar ook buitengewoon praktisch. "De COREtec® vloeren hebben de natuurlijke look van steen en hout die perfect past in onze kantooromgeving, maar zonder de nadelen zoals deukjes van meubelpoten of slijtage door voetverkeer," legt ze uit. De unieke samenstelling van een sterke vinyllaag met hoogwaardige slijtlagen maakt deze vloeren ideaal voor het intensieve kantoorleven.

Gemak en onderhoud van de vloer

COREtec® vloeren staan bekend om hun slijtvastheid en zijn niet gevoelig voor de gebruikelijke tekenen van slijtage zoals krassen van schuivende stoelpoten, zelfs tijdens zenuwslopende sollicitatiegesprekken. "We zijn klaar voor ons eerste bedrijfsfeestje, en ik heb er alle vertrouwen in dat onze vloer net zo goed een dansvloer kan zijn," voegt Sabine lachend toe.

Esthetische keuzes en duurzame relaties

De inrichting van het kantoor reflecteert een bewuste keuze voor duurzaamheid. "Ik gebruik zoveel mogelijk producten en materialen van mijn klanten, en COREtec® is daar al jaren één van," zegt Sabine. De vloeren zijn niet alleen een duurzame keuze vanwege hun lange levensduur, maar symboliseren ook de duurzame relaties en partnerschappen die TopTalents nastreeft.

Veelzijdigheid in design

In de ontvangstruimtes ligt een plankenvloer uit de Naturals-collectie van COREtec®, die de natuur in de hoofdrol plaatst. Voor de hal en backoffice is gekozen voor een vloer uit de CERATOUCH-collectie, die een hyperrealistische tegeluitstraling biedt. Deze collecties bieden niet alleen een levensechte look en feel maar zijn ook uiterst slijt- en impactbestendig dankzij geavanceerde toplagen.

De perfecte klik

De samenwerking met COREtec® weerspiegelt de kernwaarden van TopTalents. "Net zoals wij de perfecte kandidaat voor onze klanten vinden, biedt COREtec® de perfecte vloeroplossing voor ons kantoor," concludeert Sabine. De eenvoud van installatie, dankzij het klik-systeem, en de geïntegreerde kurkonderlaag, die zorgt voor geluids- en schokdemping, maken deze vloeren een ideale keuze voor elk modern kantoor.

Bron: COREtec
Deel dit artikel:
Onze partners