Wever & Ducré laat sporen na

De TRACE familie gaat aan niemand voorbij. Met haar simpel, maar stijlvol design geeft ze elke ruimte die extra touch. De collectie biedt een mix & match van opbouw, pendel en wandarmaturen waardoor ze passend zijn binnen verschillende interieurstijlen.

De TRACE spot is perfect voor ruimtes waar veel licht nodig is. De ideale toepassing? Gangen, inkomhallen en keukens. Bovendien is de installatie heel eenvoudig want de driver zit al verwerkt in de armatuur. Wens je eerder een grote eettafel te verlichten? TRACE CHANDELIER biedt u mogelijkheden! De strakke lijnen en subtiele kleuren passen goed bij moderne, sobere interieurstijlen. De alternatieve kroonluchter is beschikbaar in twee lengtes, uitgerust met vier of zes spots.

Elk familielid heeft een fijn gegroefd oppervlak wat het design heel mooi maakt. Minimalistisch met een eigen karakter, de voornaamste kenmerken van de TRACE familie!

Kom alles te weten over dit product tijdens ARCHITECT@WORK in Kortrijk op 11 en 12 mei. Wever & Ducré vind je terug op stand 111.

Deel dit artikel:
Onze partners