Wever & Ducré vindt de perfecte “match”

En laat dat nu uitgerekend de naam zijn van de nieuwste armatuur die een hele familie rond zich schaart. Een interessant toestel om als rode draad doorheen je hele woning te trekken.

Even je platenspeler in de kijker zetten? Het kan! De MATCH-armaturen zijn zo fijn gebouwd dat focuslicht op objecten kinderspel is. Dankzij de diverse uitvoeringen kan je met MATCH zowel een accent op de wand als in de ruimte aanbrengen, maar evenwel als algemene verlichting gebruiken.

Maak je keuze tussen de enkelvoudige of dubbele inbouw- of opbouwvariant en je bent vertrokken! De beschikbare kleuren zwart, wit of goud zorgen ongetwijfeld voor een mooi resultaat. Zie je MATCH liever op een track? Geen probleem, hij is eveneens compatibel met het 48 volt Strex systeem van Wever & Ducré. Daarnaast is MATCH ook verkrijgbaar als wandarmatuur en kijkt hij tot laat in de avond over jouw schouder mee. Je favoriete thriller lezen was nog nooit zo aangenaam!

Kom alles te weten over dit product tijdens ARCHITECT@WORK in Kortrijk op 11 en 12 mei. Wever & Ducré vind je terug op stand 111.

Deel dit artikel:
Onze partners