Wevolt zonnepanelen: slim investeren in duurzame energie

Zonne-energie is de ideale optie voor wie duurzaam bouwen en bewust wonen nastreeft. Wevolt zonnepanelen bieden niet alleen duurzaamheid, maar ook een esthetische meerwaarde. Het Wevolt Energiedak van Wienerberger verenigt hernieuwbare energie met een strakke uitstraling.

slimme investering

Met het oog op de huidige energie-uitdagingen zijn duurzame energieoplossingen van cruciaal belang en worden ze steeds vaker verplicht. Om te voldoen aan de BEN-eisen (Bijna Energie Neutraal), is zonne-energie een verstandige en strategische keuze. Het gebruik van zonnepanelen minimaliseert niet alleen de impact op ons klimaat, het biedt ook voordelen op financieel vlak.  Zonne-energie vermindert uw energieverbruik, zodat u bespaart op uw energiekosten en in aanmerking komt voor een gunstiger energielabel. 

Wienerberger heeft grote ambities om te bouwen aan een duurzame toekomst. Ze blijven voortdurend investeren in nieuwe ontwikkelingen en producten en  zijn sterk overtuigd van de positieve bijdrage van zonne-energie aan een duurzame leefomgeving. Onder de naam Wevolt Energiedak bieden ze tegenwoordig twee esthetische zonne-energieoplossingen.

Wevolt X-Roof: zonne-energie met maximaal rendement

Wevolt X-Roof is een volledig dakvervangend systeem, met geïntegreerde zonnepanelen in het dakvlak. Het resultaat is een esthetisch, waterdicht, vuur- en windbestendig energiedak met een eigentijdse uitstraling en maximaal rendement. Het systeem wordt aangevuld met verzaagbare paspanelen. De panelen hebben een lange levensduur. De robuuste celtechnologie van het Wevolt X-Roof garandeert een lage degradatie en hoge betrouwbaarheid. De zwarte panelen genereren een vermogen tot 203 Wp/m2. De vermogensgarantie bedraagt 90% na 20 jaar en 85% na 30 jaar. 

Een Wevolt Energiedak met Wevolt X-Roof zonnepanelen is ook eenvoudig te installeren met behulp van slechts vijf basiselementen. De verzaagbare paspanelen sluiten naadloos aan op de andere dakelementen. De panelen zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen met de standaard plug & play MC4 connectoren. 

Wevolt X-Tile zonnepanelen: zonne-energie met een strakke uitstraling

Een Wevolt Energiedak met Wevolt X-Tile zonnepanelen biedt een strakke uitstraling. Deze zonnepanelen worden naadloos gecombineerd met onze keramische Actua 10 dakpannen in dezelfde kleur, waardoor een subtiel dakontwerp ontstaat waarin de Wevolt X-Tile zonnepanelen nauwelijks opvallen. Ze bezitten dezelfde flexibiliteit, eenvoudige installatie en levensduur als de X-roof panelen.

Deel dit artikel:
Onze partners