Woongezonde en duurzame designvloeren van MEISTER: 'PVC-vrij x 3'

Het platformconcept 'Designvloeren WOOD' van MEISTER combineert duurzaamheid en gezond leven onder het motto 'Driedubbel PVC-vrij'. Deze vloeren zijn volledig PVC- en ftalaatvrij, wat de milieuvriendelijkheid onderstreept. Ze zijn allemaal voorzien van een hoogwaardig Puretec Plus-oppervlak, dat voor een authentieke decoratieve uitstraling zorgt. De in Duitsland vervaardigde vloeren zijn onderscheiden met de Blauwe Engel en het keurmerk van het eco-INSTITUT.

De serie omvat drie varianten: 'MeisterDesign. comfort' met dubbele kurklaag voor extra comfort, 'MeisterDesign. next' met natuurlijke contactgeluidsisolatie en 24 uur waterbestendigheid en 'MeisterDesign. flex' met een geringe opbouwhoogte, ideaal voor renovaties. Met 40 decors in verschillende formaten bieden deze vloeren een grote ontwerpvrijheid.

Dankzij de AquaStop-randimpregnering zijn de vloeren duurzaam en waterbestendig. Vooral de “MeisterDesign.next’-variant overtuigt door zijn waterbestendigheid tot 24 uur. De hoge gebruiksklasse (23/33) maakt de vloeren tot een duurzame keuze voor zowel particulier als commercieel gebruik.

Daarnaast bevorderen de vloeren dankzij hun antibacteriële oppervlak een gezond binnenklimaat en zijn ze geschikt voor vloerverwarming en -koeling. MEISTER biedt daarom een ideale combinatie van modern design en ecologische verantwoordelijkheid.

Bron: MEISTER
Deel dit artikel:
Onze partners