Doorzoek volledige site

VMZINC: Make it Yours!

Zet je zinken dak of gevel voortaan volledig naar je hand

Havendoklaan 12b
1800 VILVOORDE
België

+32 27 12 52 11
+32 27 12 52 00
vmzinc.benelux@vmbuildingsolutions.com
www.vmzinc.be
www.passion.vmzinc.be

Ontwikkel zelf je kleur met PIGMENTO On Demand

Met PIGMENTO On Demand geeft VMZINC opdrachtgevers de kans om originele kleuren en tinten te laten ontwikkelen die hen toelaten om het specifieke karakter van hun bouwproject benadrukken, te spelen met licht en het project in de directe omgeving te integreren.

Geperforeerd zink op maat

VMZINC biedt perforaties in diverse vormen en maten aan. Zo wordt het van nature ondoorzichtige zink kantwerk en krijgt de bekleding van het gebouw een uitgesproken persoonlijk karakter. De oplossingen voor geperforeerde gevelbekleding van VMZINC zorgen voor subtiel evenwicht tussen daglicht en zonwering, en voor optimale prestaties op het gebied van warmte en comfort voor de gebruikers.

Een dak of gevel in VMZINC wordt vakkundig geplaatst door een VMZINC at WORK-installateur.

De VMZINC at WORK-installateurs, aanbevolen door VMZINC, hebben een uitstekende reputatie wat betreft het plaatsen van zink. Om een VMZINC at WORK-installateur te vinden in uw regio, surf naar www.passion.vmzinc.be.

Registreer uw project!

U heeft een project en wenst meer informatie? U wenst – geheel vrijblijvend – een offerte aan te vragen bij onze VMZINC at WORK-partnerinstallateurs? Registreer uw project aan de hand van enkele vragen en ontvang onmiddellijk feedback!

Infopunt

Bernolet Sylvie

+32 2 712 52 13