Doorzoek volledige site
01-01-0001

Seminarie: Kwaliteit van de binnenlucht: Plan van aanpak: van ontwerp tot en met gebruik

Leefmilieu Brussel leefmilieu.brussels

De kwaliteit van de binnenlucht wordt vaak beïnvloed door verontreinigende stoffen. En doordat we meer dan 80% van onze tijd binnenshuis doorbrengen, zijn we er onvermijdelijk aan blootgesteld. Er bestaan nochtans oplossingen, zowel in de ontwerpfase als tijdens een renovatie, die de kwaliteit van de binnenlucht kunnen verbeteren.

  • Scholen, woningen, kantoren: wat zijn hier de meest voorkomende vervuilers ? Welke de meest gevaarlijke ? Wat zijn hun bronnen ?
  • Hoe kunnen we de luchtkwaliteit efficiënt meten ?
  • Hoe een goede luchtkwaliteit op lange termijn garanderen ? Welke materialen, producten en werkwijzen zijn er aan te bevelen... of te vermijden ?

De kwaliteit van de buitenlucht rondom de gebouwen zal eveneens besproken worden, omdat deze de kwaliteit van de binnenlucht mee beïnvloedt.

Dit seminarie bespreekt verschillende concrete cases. Experten en gespecialiseerde ondernemingen zullen hun ervaringen delen en op al uw vragen antwoorden.

Prijs

Inschrijvingskosten 50 €

DE UITNODIGING EN HET VOLLEDIGE PROGRAMMA ZULLEN BINNENKORT BESCHIKBAAR ZIJN

Inschrijving

Online

De gegevens die u ons bezorgt, dienen enkel om uw aanvraag te verwerken. Voor meer informatie gelieve onze beleid inzake gegevensbescherming te raadplegen.

Contact

opleidingendubo@leefmilieu.brussels