Doorzoek volledige site
01-01-0001
WKK-cursus: Deel1: "Basisbegrippen, haalbaarheid, steunmaatregelen & nieuwe technologieën" + interactieve sessie "aanvraag WKK-dossier i.s.m. vea Leuven www.cogenvlaanderen.be

In de voormiddag krijgen de deelnemers een uitgebreide algemene inleiding in WKK (wat is WKK, klassieke technologieën, WKK in het energielandschap) en maken we een diepgaande analyse van de haalbaarheid van een WKK-project, zowel theoretisch als in de praktijk, met de rekentools van COGEN. Meteen na de lunch brengen we dan een bezoek aan een recent WKK-project: het universitair sportcentrum van de KULeuven. In de namiddag gaan we dieper in op de steunmechanismen, met de focus op Vlaanderen, maar ook Brussel en Wallonië komen aan bod.

Uniek aan deze cursusdag is dat we er samen met Mieke Van Houtte van VEA op een interactieve manier zal worden uitgewerkt hoe een aanvraag voor steun voor een WKK-project (WKK-certificaten) correct en volledig wordt opgemaakt.
Afsluiten doen we met een lezing over een nieuwe WKK-technologie die een snelle groei kent, de brandstofcel-WKK's, met aansluitend de mogelijkheid er één aan het werk te zien, voorzien van tekst en uitleg.

Praktische informatie

Datum & Tijd
Dinsdag 27 augustus 2019 van 08u30 tot 17u00

Locatie
"Dijlemolens" ( Zwartzustersstraat 16 te 3000 Leuven). 

INSCHRIJVEN