Doorzoek volledige site
01-01-0001

Clean Vision Summit by VITO

Zaal Lamot (Van Beethovenstraat, Mechelen) summit.vito.be
Logo Clean Vision Summit by VITO

Op 18 februari 2020 organiseert VITO de allereerste Clean Vision Summit. Op deze conferentie kunnen bedrijven gratis kennismaken met 20 duurzame innovaties die door het Vlaams onderzoekscentrum VITO werden ontwikkeld en ondersteund. Dat de zoektocht naar duurzame oplossingen in bedrijven leeft, bewijst de overweldigende interesse in dit event. Meer dan 500 geïnteresseerden hebben zich tot nog toe al ingeschreven.

Als een bedrijf wil groeien en de wereldwijde concurrentie wil voorblijven, dan is het verplicht om rekening te houden met het aspect ‘duurzaamheid’ in zijn initiatieven. Vragen zoals de zoektocht naar valorisatie van afvalstromen, batterijmanagementsystemen, de mogelijkheden van 3D-printtechnologie, de toepassing van artificiële intelligentie… komen pertinent naar voor.

Chemie, bouw, energie, slimme landbouw, gezondheid, (bouw)materialen en logistiek… Dat zijn de thema’s die op deze Clean Vision Summit ruim aan bod komen. Dit congres, dat zich exclusief richt op bedrijfsleiders, laat topexperts tijdens korte pitches aan het woord en geeft bedrijven de kans om hun duurzaam innovatievraagstuk tijdens een persoonlijk gesprek op tafel te leggen. Topsprekers zoals Hans Bruyninckx (EMA), Wim Michiels (Proviron), Martin Slooijer (Green Soil Group), Yann Raoul (Oleon) en Bruno Reyntjens (VITO) delen in de grote zaal hun visie.

Het congres is een middel om de dialoog op gang te brengen door niet alleen knowhow voor te stellen, maar de aanwezigen ook meteen kennis te laten maken met een aantal afgewerkte producten. We besluiten de dag met een netwerkmoment.

De Clean Vision Summit van 18 februari vindt plaats in zaal Lamot (Van Beethovenstraat, Mechelen). Als pers kunt u deze Summit – of delen ervan – bijwonen. Wenst u meer informatie over een van de onderdelen? Wil u een van de experts of sprekers interviewen? Neem contact op met desiree.depoot@vito.be (0475/45.70.10). Wij zorgen voor de nodige contacten en een toegangsticket.

U kan zich online registreren (toegang is gratis). 

Meer informatie over de Summit en het volledige programma vindt u op de site.