Doorzoek volledige site
01-01-0001

C3A-Workshop SketchUp PRO met Layout 2D en Enscape 3D

Tramstraat 57, Zwijnaarde www.c3a.be
Logo C3A-Workshop SketchUp PRO met Layout 2D en Enscape 3D

In afwachting op een "next" release van SetchUp PRO, is er al een eerstvolgende vervolmakings-workshop exclusief voor de C3A-SketchUp PRO gebruikers.

Op deze sessies worden vooral heel praktische presentatie-mogelijkheden van SketchUp projecten gezien: 2D via de nieuwe Layout  en 3D tot en met VR via Enscape.

Enkel bij SketchUp PRO is een aparte applicatie Layout bijgevoegd die u toelaat uw project (en andere dingen) te “Layouten” ter voorbereiding van uw prints, dit is ook dé methode om uw SketchUp-realisaties met de beste kwaliteit op papier te krijgen. LayOut Presentaties bestaan uit één of meerdere pagina’s die a.h.w. een aantal pagina’s in een te presenteren boek of slides in een presentatie vormen (afhankelijk ofdat je uw project op papier of digitaal wil presenteren). Met de recentste releases van SketchUp PRO werd deze Layout stelselmatig geoptimaliseerd.

Aanvullend op de 2D presentaties is er ook Enscape 3D: een Real-Time Rendering Plugin voor zowel SketchUp PRO als REVIT, met de snelste renderings én de meest eenvoudige, interactieve en gebruiksvriendelijke besturing. 

Het wordt helemaal leuk en interactief als je over een Virtual Reality Headset ( zoals een VR, HTC Vive, Oculus Rift ... ) beschikt, en vanuit SkecthUp uw headset kan activeren om Virtueel in uw project rond te wandelen.

Programma

  • SketchUp PRO Layout: via een oefening worden de specifieke Layout-technieken verduidelijkt.
  • Enscape 3D: introductie en uiteenzetting via enkele voorbeelden, t.e.m. Virtual Reality ervaring.

Praktisch

Data & tijd

Woensdagnamiddag 19 februari 2020 van 14h00 tot 17h00

Woensdagavond 19 februari 2020 van 19h00 tot 22h00

Locatie

Tramstraat 57
B-9052 Gent-Zwijnaarde 

Deelnameprijs

GRATIS (voor SketchUp PRO-licentiehouders die een actief SketchUp PRO onderhoudsplan via C3A hebben)

Inschrijven