Doorzoek volledige site
01-01-0001

C3A-cursus Enscape 3D for Revit

Online www.c3a.be
Logo C3A-cursus Enscape 3D for Revit

Er zijn wel mogelijkheden om in Revit zelf of via de Autodesk Cloud te renderen of een Revit model te exporteren en dan in een ander renderprogramma zoals 3ds MAX in te lezen en verder af te werken. Er zijn echter heel wat voordelen om dit rechtstreeks in Revit te doen met de beste render-oplossing. Enscape 3D in Revit biedt op een heel vernieuwende wijze real-time renderings die interactief zijn t.e.m. Virtual Reality presentaties.  Deze cursusnamiddag leert de deelnemers alle kneepjes van het programma. Zo leren ze hoe alle materiaal- en belichtings instellingen optimaal aangepakt worden en op welke manier ze een Revit-model op de beste interactieve manier kunnen presenteren. 

Programma

  • Enscape interface: live link met Revit
  • Materials: werkmethodiek tot aanpassen materialen voor betere Enscape-render-weergave
  • Lights: plaatsen van lichten voor goede resultaten met Enscape
  • Entourage:  mensen, meubels en planten optimaliseren
  • Enscape Exports: Renders, Export EXE en Export WEB, Video Path en Export MP4

Tijdstip

De cursusnamiddag gaat van start om 14 uur. 

Kostprijs

Wegens de coronacrisis is deze cursusnamiddag uitzonderlijk gratis voor C3A-Userclubleden. Geïnteresseerden die niet aangesloten zijn bij C3A betalen €157,30 (inclusief BTW). Vooraf inschrijven is verplicht. 

Voorkennis

Voorkennis van Revit is vereist om aan de cursusnamiddag te kunnen deelnemen. Daarnaast is een FULL Revit noodzakelijk om Enscape in Revit te kunnen toepassen.