Doorzoek volledige site
01-01-0001

Webinar Werkruimte delen. Voordelen van gedeeld ruimtegebruik

Online event
Logo Webinar Werkruimte delen.  Voordelen van gedeeld ruimtegebruik

Ruimte besparen, kosten delen en je energieverbruik beperken: een stukje onbenutte bedrijfsruimte delen biedt een heel pak voordelen. Hoe zit het bij jou op de werkvloer? Is er plaats over? Wordt er meer van thuis uit gewerkt? Op 25 september brengen de Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning (VRP) en Bond Beter Leefmilieu (BBL) verschillende experten samen over dit onderwerp tijdens het webinar ‘Werkruimte delen’.

Meer lege bedrijfsruimte door telewerken

Thuiswerken zit in de lift. De onvoorziene omstandigheden die met corona gepaard gingen - en nog steeds gaan - hebben ons tot telewerken gedwongen. Waardoor zowel werkgevers als werknemers de voordelen van thuiswerken ontdekt hebben en we ook in de toekomst graag meer willen werken vanuit ons kot.

Maar als we met z'n alleen meer telewerken, blijft er heel wat bedrijfsruimte onbenut. Tenzij we van dat probleem een opportuniteit maken en bekijken hoe we al die onbenutte ruimte op de werkvloer kunnen delen, als hybride flexwerkplekken.

Ontdek hoe je kan besparen door ruimte te delen

Tijdens het webinar ‘Werkruimte delen’ komen verschillende experten aan het woord die hun aanbevelingen rond dit thema met je delen. Ze leggen uit hoe je niet alleen ruimte kan besparen, maar ook kosten kan delen en je energieverbruik kan beperken.

Sprekers

  • Erik Grietens (BBL)
  • Tim Vekemans (re-st architecten)
  • Veerle Follens (Maatschappelijk Verantwoord Vastgoed)
  • Michiel Van Balen (Miss Miyagi)

 

Download het inspiratieboek

Het webinar is het slotmoment van een klimaatproject van VRP, BBL en de provincie Vlaams-Brabant. De vaststellingen en aanbevelingen die de experten tijdens het project verzamelden, werden gebundeld in een digitaal inspiratieboek waarin zowel de positieve klimaatimpact als de vele andere voordelen van ruimte delen voor bedrijven in kaart gebracht worden. BBL-collega Erik Grietens zal het inspiratieboek voorstellen op het webinar, nadien zal je het natuurlijk ook kunnen downloaden.

Wil je er graag bij zijn?

Je bent van harte welkom op het webinar 'Werkruimte delen', op vrijdag 25 september om 14 uur!

PRAKTISCH

  • Je kan het webinar bijwonen via Microsoft Teams
  • Op vrijdag 25 september 2020 om 14 uur
  • Deelname: € 15

Schrijf je snel in via deze link.