Doorzoek volledige site
01-01-0001

Circulair Real Estate 2020

www.managementproducties.com
Logo Circulair Real Estate 2020

Op dit ambitieus opgezette evenement lichten vijftien topsprekers hun visie toe op circulariteit in de bouw- en vastgoedwereld. De bouwsector is een grootverbruiker van grondstoffen en energie en produceert enorme hoeveelheden afval. Maar tegelijk is het een branche met een uitzonderlijk potentieel, waarin beslissingsnemers klaarstaan om de transitie naar duurzaamheid en circulariteit meer slagkracht te geven.

Vastgoedprojecten die de principes van circulariteit in zich dragen, zijn de toekomst van de bouwsector, met hergebruik van gebouwen en materialen zo hoog mogelijk in de waardeketen. Onder de sprekers vinden we specialisten terug uit kennisinstellingen, de overheid- en beleidswereld, uit architectuur, energie en engineering, uit de bouwwereld, het bedrijfsleven en de financiële sector. Zij delen hun meest recente inzichten en ervaringen in een aangenaam en inspirerend programma. 

Highlights zijn onder andere een aangepast ontwerpproces om circulair te bouwen, het energieneutrale project 'Zin in Noord' en de circulaire keten binnen vastgoedontwikkeling. Ook innovatieve, circulaire bouwoplossingen krijgen bijzondere aandacht.  

Er wordt ingegaan op alle aspecten, van overheidsbeleid over het ontwikkelen van circulaire projecten tot het bouwen zelf. Deelnemers kunnen kennismaken met een waaier van ervaringen uit de praktijk en krijgen zicht op de betaalbaarheid van circulair bouwen. 

INSCHRIJVEN

Je krijgt op dit evenement alle kans om te netwerken met tal van publieke en private bouw- en vastgoedprofessionals, zoals beleidsmedewerkers, projectmanagers, investeerders, financiers, ontwikkelaars, architecten, aannemers, juristen, ingenieurs en adviseurs. In dit middagcongres zijn lunch en consumpties inbegrepen.