Doorzoek volledige site
01-01-0001
Vitruvius Academy - Het architectencontract Brabanthal - Leuven vitruviusacademy.be

Bouwen is uitgegroeid tot een complexe materie waarbij steeds meer partijen betrokken zijn. Het maken van goede afspraken vormt vandaag meer dan ooit een belangrijke voorwaarde om problemen en cours de route te vermijden.

Tijdens deze opleiding wordt er gefocust op het architectencontract in de traditionele samenwerkingsvorm (klassieke driehoek bouwheer-aannemer-architect).

Ze frissen de belangrijkste basisprincipes van het contracteren op en bespreken de opbouw van het architectencontract: welke parameters dient u in rekening te brengen, wat neemt u beter wel / niet op, hoe stemt u uw contract af op het type bouwheer of project, wat met wijzigingen doorheen het bouwproject ?…

Een aantal recente evoluties in rechtspraak en wetgeving hebben een belangrijke impact uitgeoefend op de afspraken die bouwheer en architect in het kader van een traditioneel bouwproces aangaan.

Ze overlopen de verschillende wijzigingen en tendensen, en bespreken de impact ervan op de architectenovereenkomst.

Tot slot geven ze een overzicht van belangrijke aandachtspunten en veel voorkomende valkuilen en hiaten die een impact uitoefenen op uw verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden als architect binnen het bouwproces.

Praktisch

Data en locatie

LEUVEN: Di 19 juni 2018
Brabanthal, Brabanthal, Brabantlaan 1, 3001 Leuven

Tijdstip

Ontvangst vanaf 17.00u. 
Aanvang om 17.30u stipt.
Einde omstreeks 21.00u.

Deelnameprijs

Leden NAV: € 115,00
Niet-leden: € 175,00
Tot 40% korting met de KMO-portefeuille.
Opleidingspremies mogelijk via Liberform.
Deze bijdrage geeft recht op deelname aan het volledige programma, lesmateriaal en catering. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving.

Meer info

Voor alle vragen rond deze opleiding kan u terecht op 
www.vitruviusacademy.be 
info@vitruviusacademy.be 
tel. 02 212 26 99