Doorzoek volledige site
01-01-0001
C3A-Workshop Revit Render en Revit LIVE Tramstraat 57, Gent www.c3a.be

Samen met het toenemende gebruik van Revit groeit ook de interesse voor de bijhorende visualisatie- en animatie-software. Na het uitwerken van een goed gedetailleerd virtueel BIM-model is het maar een kleine stap tot de beste visualisaties, met o.a. Still of Panorama Renderings t.e.m. interactieve Virtual Reality presentaties!

Programma

  • Render-voorbereidingen in Revit:  Camera-views, Material en Lights settings en instellingen
  • Render via de Cloud (voor Still's en Panorama-renderings)
  • Render via Revit LIVE
  • introductie Enscape3D

3D Presentatie Software brengt Design Ideeën tot leven. 

Met een enkele klik transformeert de Autodesk LIVE-service uw Revit modellen in interactieve visualisaties die u kan presenteren of delen met anderen, die er dan zelf in kunnen op verkenning gaan. Dat wordt op deze infosessie heel praktisch uiteengezet, met enkele sprekende voorbeelden. Zie ook dit artikel in C3A-Wijzer voor meer details ivm deze Revit LIVE. Dit is een service die ondertussen inbegrepen beschikbaar is bij een AEC Collection.

Communiceer uw ontwerp ideeën en besluitvorming met deze Autodesk ontwerp, exploratie en 3D-presentatie software voor bouwprofessionals. Transformeer uw Sketch- CAD- en BIM-ontwerpen snel en gemakkelijk in meeslepende 3D-presentaties, verken ontwerp-opties in real-time met teamleden en klanten, en help hen om de juiste ontwerpbeslissingen te nemen. Dit gebeurt met steeds meer gebruiksgemak: de vernieuwde software maakt het gemakkelijk voor iedereen om van start te gaan, meteen fantastisch uitziende resultaten te bereiken en er plezier aan te beleven. 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Woensdagvoormiddag 12 dec. 2018 van 9u.00 tot 12u.00

Inschrijven 

Extra info

Deze workshop is bedoeld voor allen die de presentatie van hun bouwprojecten op een hoger nivo willen brengen, en heel specifiek voor alle Revit-gebruikers die hun virtuele 3D-projecten beter willen visualiseren t.e.m. Virtual Reality (VR) presentaties.

Vereiste voorkennis

Revit werkervaring is wenselijk voor deze workshop.

Deelname in de kosten

GRATIS – Open voor alle geïnteresseerden !