Doorzoek volledige site
01-01-0001
Pixii: Opleiding 'Basisprincipes bouwfysica, do's en don'ts voor gebouwschilrenovatie' Ecohuis Antwerpen pixii.be

Deze cursus belicht de basisprincipes met betrekking tot het transport van warmte, damp, vocht en akoestiek.

Energetisch renoveren van gebouwen is belangrijk en een grondige aanpak dringt zich op. Bestaande gebouwen brengen immers heel wat uitdagingen met zich mee. Om een antwoord hierop te kunnen bieden, is kennis van verschillende basisprincipes uit de bouwfysica vereist. Tijdens deze cursus bouwen we de basis op die we kunnen toepassen in verschillende volgende cursussen. Een onderbouwd pakket van do’s en don’ts is het uitgangspunt. Ze geven inzicht in de toepasbaarheid van renovatiemaatregels voor wat betreft de gebouwschil.

Transport van warmte, damp, vocht en akoestiek komen aan bod. Elk van de basisprincipes wordt uitgewerkt met oog op toepasbaarheid. Ook de onderlinge verbanden tussen elk van deze aspecten worden behandeld.

Doelpubliek

Architecten, ingenieurs, energiedeskundigen en EPB-verslaggevers.

Permanente vorming

Deze opleiding is erkend als vrije permanente vorming voor EPB-verslaggevers (6u30') en voor architecten (7 punten). Meer info. Vul bij je inschrijving zeker je rijksregisternummer in als EPB-verslaggever! Architecten vullen hun rijksregisternummer en hun stamnummer bij de Orde van Architecten in. Ben je dat vergeten? Bezorg ons die gegevens dan zeker voor de opleiding via opleidingen@pixii.be.

Praktisch

Datum en tijdstip
Donderdag 14 februari, 9u-17u 

Locatie
Ecohuis Antwerpen, Turnhoutsebaan 139, 2140 Borgerhout - routeplanner

Inschrijven

Kostprijs (vrijgesteld van btw)
Pixii-leden (10% vroegboekkorting tem 30/11) - € 201,60 ipv € 224
niet-leden (10% vroegboekkorting tem 30/11) - € 252 ipv € 280

INSCHRIJVEN