Doorzoek volledige site
01-01-0001

Pixii: Opleiding '(Hernieuwbare) energietechnieken van ééngezinswoningen'

Huis van de Bouw, Zwijnaarde pixii.be

Opleiding rond de verschillende geschikte energieproductie- en distributiesystemen in een zeer energiezuinige ééngezinswoning.

Meer en meer wordt in de residentiële woningmarkt gebruik gemaakt van hernieuwbare energietechnieken. Maar wat zijn nu de voor- en nadelen van de verschillende systemen? In deze opleiding bekijken we de aandachtspunten bij de dimensionering van een verwarmingsinstallatie en lichten we de nieuwe Ecodesign-richtlijn toe. We overlopen de do’s and don’ts van een gascondensatieketel, een warmtepomp, biomassa of een zonneboiler. We staan stil bij de energieopwekking door PV-installaties en de dimensionering van de opslagcapaciteit van batterijen. Tot slot leren we ook hoe we het sanitair warm water-verbruik kunnen reduceren.

Doelpubliek

Architecten, ingenieurs, energiedeskundigen, EPB-verslaggevers en project- en werfleiders HVAC.
 

Permanente vorming

Deze opleiding is erkend als vrije permanente vorming voor EPB-verslaggevers (6u30') en voor architecten (7 punten). Meer info. Vul bij je inschrijving zeker je rijksregisternummer in als EPB-verslaggever! Architecten vullen hun rijksregisternummer en hun stamnummer bij de Orde van Architecten in. Ben je dat vergeten? Bezorg ons die gegevens dan zeker voor de opleiding via opleidingen@pixii.be.

 

Praktisch

Datum en tijdstip
Donderdag 16 mei 2019, 9u-17u

Locatie
Huis van de Bouw, Tramstraat 59, 9052 Zwijnaarde - routeplanner
 

Inschrijven

Kostprijs (vrijgesteld van btw)
Pixii-leden (10% vroegboekkorting tem 30/11) - € 201,60 ipv € 224
niet-leden (10% vroegboekkorting tem 30/11) - € 252 ipv € 280

INSCHRIJVEN