Doorzoek volledige site
07 mei 2019

Does It Hertz vestigt aandacht op akoestiek

Illustratie | © ShowTex

Met een frisse en creatieve kijk op akoestiek, gaan de geluidsingenieurs van ShowTex nu door het leven onder de naam ‘Does It Hertz’. Gedreven zijn ze steeds op zoek naar nieuwe manieren om akoestiek en esthetiek te verenigen in echte ‘ear’-catchers. Op 9 en 10 mei presenteren zij hun nieuwe gamma op Architect@Work.

Niemand heeft ooit gezegd dat akoestische producten saai en omslachtig moeten zijn. Van advies tot installatie: Does It Hertz werkt samen met de klant om zo creatieve akoestische oplossingen te vinden, die een echte toegevoegde waarde waarde zijn binnen je ruimte.

 

Comfortabel in kleine ruimtes of grote kamers

Als deel van de ShowTex-groep profiteert Does It Hertz van meer dan 35 jaar ervaring in het bedenken, produceren en installeren van vlamwerend textiel en innovatieve ophangsystemen. De ervaring van de firma varieert van grote concerthallen en theaters tot zeer specifieke kantoor- en interieurtoepassingen. Een innovatieve kijk op akoestiek zorgt niet enkel voor een gezonde auditieve situatie, het geeft ook nog eens vorm aan je ruimte. 

 

Een breed scala aan akoestische oplossingen

Does It Hertz zet in op innovatieve materialen die de geluidskwaliteit verbeteren en nagalmtijden verminderen, zoals akoestische doeken en strakke panelen over baffles, roll-ups, scheidingsgordijnen, geprinte stoffen en ophangsystemen. De materialen zijn bovendien decoratief en harmonieus.

GERELATEERDE DOSSIERS